Τα βράδια που θα λείπεις» έκανε video clip ο Κώστας Λειβαδάς... -  MusicCorner.gr

Ο Κώστας Λειβαδάς, συνθέτης από τους πιο χαρισματικούς της γενιάς του, τραγουδοποιός μοναδικός που έγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής του σήμερα, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τα βράδια που θα λείπεις» που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

Ο αγαπημένος Κώστας Λειβαδάς υποδέχεται τον Ιούλιο με ένα τραγούδι σε καθαρό ουρανό..  «Τα βράδια που θα λείπεις», το τραγούδι ανήκει στο πιο εξωστρεφή, φωτεινό και εξομολογητικό προσωπικό του δίσκο των τελευταίων χρόνων, όπως τον χαρακτηρίζει και ο ίδιος, με τίτλο «Περιοδεία Εντός».

Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο Κώστας Λειβαδάς επιβεβαιώνοντας για άλλη μα φορά την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του. Την οπτικοποίηση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μασούρας.

Σημείωμα Κώστα Λειβαδά:

«Το τραγούδι “Tα βράδια που θα λείπεις”, μέσα από το βάσανο της απόστασης, κυριολεκτικής και μεταφορικής, διατυπώνει μια πρόσκληση, ένα κάλεσμα για συνάντηση… ένα κάλεσμα σε απελευθέρωση από τον βίαιο κλοιό που δεν μας αφήνει να ζήσουμε την ζωή μας όπως πραγματικά θέλουμε, τρέχοντας πάντα πίσω από τις ανάγκες και τις εμμονές μας…
Είναι μια προσευχή που περιμένει να εισακουστεί…που πολλές φορές φτάνει εκεί που πρέπει αλλά εμείς δεν είμαστε παρόντες ,…και αυτό ειδικά για ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει μαζί και θέλουν να είναι μαζί είναι κρίμα να κριθεί άδοξα… μπαίνουμε ο ένας στη θέση του άλλου λοιπόν και φύγαμε!
Καλό καλοκαίρι!»

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment!