Ειρήνη Παπαδοπούλου & Δημήτρης Καρράς - «Μια Θάλασσα Πάθος»(Digital single & Music video) Tο τέταρτο single από το album «Με Xιπ Xοπ διάθεση»
Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς σε συνεργασία με τον Χρήστο Μοδέ παρουσιάζει το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Μια θάλασσα πάθος» που ερμηνεύουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Δημήτρης Καρράς.
Το τραγούδι «Μια θάλασσα πάθος» σε στίχους του Δημήτρη Καρρά και μουσική του Χρήστου Μοδέ αποτελεί τον τέταρτο προπομπό του δίσκου που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα σε αριθμημένα LP από το Ogdoo Music Group και θα έχει τίτλο «Με Χιπ Χοπ Διάθεση». Είναι μία μουσική παραγωγή του Χρήστου Μοδέ, σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Καρρά.
Στο album συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Μελίνα Ασλανίδου, Mc Yinka, Δημήτρης Μητσοτάκης, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μεντζέλος, Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαλού Κυριακοπούλου, Δημήτρης Κοττάκης, Τζένη Χατζοπούλου, Στεφανία & Μαργιάννα.
Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του Χιπ Χοπ που συνδυάζει αυτό το ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους είδος με την παρουσία καλλιτεχνών που υπηρετούν την κλασική φόρμα του τραγουδιού αλλά και κάποιων από τους πρωτεργάτες αυτού του ήχου στη χώρα μας.
Η Ειρήνη Παπαδόπουλου, γεμάτη ενέργεια, ανταποκρίνεται με άνεση στις ανάγκες του είδους και η ερμηνεία της συνδυάζεται ιδανικά με αυτή του Δημήτρη Καρρά που αποδίδει πιστά τη «Χιπ Χοπ διάθεση» του album.
Το τραγούδι «Μια θάλασσα πάθος» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου, κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Πηγή: ogdoomusicgroup.gr