Ο σπουδαίος συνθέτης Χρήστος Λεοντής συνεργάζεται με τον Μίλτο Πασχαλίδη και μας παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του γνωστού του τραγουδιού «Μια φορά κι έναν καιρό» σε μουσική του ίδιου και στίχους του Μήτσου Ευθυμιάδη. Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1975 σε ερμηνεία του Μανώλη Μητσιά και περιέχεται στον δίσκο του συνθέτη με τίτλο «Παραστάσεις».

Το «Μια φορά κι έναν καιρό» αποτελεί προπομπό του σημαντικού δίσκου που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Ήθελα κάτι να σου πω» και θα περιλαμβάνει κλασικά τραγούδια του συνθέτη σε ερμηνεία του Μίλτου Πασχαλίδη και νέα ενορχήστρωση.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη στιβαρή του ερμηνεία δίνει νέα πνοή σε ένα τραγούδι του Χρήστου Λεοντή που αποτέλεσε ορόσημο για την εποχή του και το ταξιδεύει στο μέλλον, συστήνοντάς το στη νέα γενιά των ακροατών που δεν έχει συνδεθεί βιωματικά μαζί του. Το τραγούδι «Μια φορά κι έναν καιρό» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, συνοδεύεται από ένα music video της Ήρας δράκου που αποτυπώνει τη διαδικασία της ηχογράφησης και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


The post Λεοντής – Πασχαλίδης: «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό» first appeared on Web Music Radio.Πηγή: webmusic.gr, ogdoomusicgroup.gr