Η Χριστιάνα Γαλιάτσου παρουσιάζει την καινούρια δισκογραφική πρότασή της με τη σφραγίδα του Ogdoo Music Group. Η πάντα επίκαιρη και διαχρονική «Ζήλια» φέρει την υπογραφή του Κώστα Νικολόπουλου στη μουσική και του Δημήτρη Αρβανίτη στους στίχους.

Η Χριστιάνα Γαλιάτσου είναι χωρίς αμφιβολία μια προικισμένη ερμηνεύτρια. Στις αποσκευές της περικλείει συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές ενώ και δισκογραφικά έχει καταθέσει όμορφα δείγματα γραφής. Η πλατιά γκάμα και η εκφραστικότητά της φωνής της, της επιτρέπουν να κινείται με αξιώσεις σε διαφορετικά μουσικά πεδία με αμετακίνητη όμως συνέπεια στο καλό τραγούδι.Έτσι μετά την ιδιαίτερη ερμηνεία της στο «Πρωϊνό τσιγάρο» των Νότη Μαυρουδή και Άλκη Αλκαίου -και μάλιστα με τις ευλογίες και ευχαριστίες του αλησμόνητου συνθέτη- και τη νέα πνοή που έδωσε στο «Τραπουλόχαρτο» των Μανώλη Χιώτη και Νίκου Φατσέα παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που ξεχειλίζει από ρυθμική ενέργεια και συναισθήματα.

«Η Ζήλια» φέρει τη μελωδική σφραγίδα του συνθέτη και τραγουδοποιού Κώστα Νικολόπουλου, ενός εμπνευσμένου καλλιτέχνη, με σημαντικές σπουδές στην τέχνη του αλλά και συμπράξεις με κορυφαίους ερμηνευτές όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Βασίλης Σκουλάς, η Χριστιάνα, ο Σταμάτης Γονίδης και όχι μόνο. Τους άμεσους και ευρηματικούς στίχους υπογράφει ο συνεργάτης του συνθέτη, Δημήτρης Αρβανίτης. Συμμετέχουν εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί ενώ η ηχοληψία είναι του Κώστα Παπαγερίδη. Το music video που συνοδεύει την κυκλοφορία εκπλήσσει ευχάριστα σε σενάριο της ίδιας της ερμηνεύτριας και τη σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου Πάνου Ηλιόπουλου. Οι δυο τους είχαν ξανασμίξει με τους ίδιους ρόλους και στο «Τραπουλόχαρτο».

Για μια ακόμη φορά, η Χριστιάνα Γαλιάτσου με τη «Ζήλια» υπογραμμίζει τις αρετές, την ερμηνευτική πληρότητα και την εκλεκτικότητά της. «Η Ζήλια» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


The post Χριστιάνα Γαλιάτσου- «Η Ζήλια» first appeared on Web Music Radio.Πηγή: webmusic.gr, ogdoomusicgroup.gr