Αγγελική Μπεμπέκη - «Να 'Ταν Η Αγάπη Μας»Το νέο τραγούδι της ταλαντούχας ερμηνεύτριας
Η αξιόλογη ερμηνεύτρια Αγγελική Μπεμπέκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Να ‘ταν η αγάπη μας» σε μουσική Μανόλη Ανδρουλιδάκη και στίχους Δημήτρη Λέντζου.
Η Αγγελική Μπεμπέκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγικές επιστήμες, κλασσικό πιάνο, Μονωδία και Μελοδραματική. Στα 17 της ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα κλασσικού τραγουδιού και παράλληλα συμμετέχει σε μουσικά σύνολα με συναυλίες και εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Η πειθαρχία που της έχουν χαρίσει οι πολύχρονες σπουδές της, η συνεργασία της στη σκηνή με κορυφαίους καλλιτέχνες καθώς και η μεγάλη έκταση της φωνής της σε συνδυασμό με την εκφραστικότητά της, την καθιστούν ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς που συνδυάζει το ταλέντο με την κατάρτιση.
Το τραγούδι «Να ‘ταν η αγάπη μας», αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο σημαντικών και ξεχωριστών δημιουργών, είναι μία αέρινη μπαλάντα, μία υπόμνηση της ανεμελιάς του θέρους που έχει ανατείλει.
Οι στίχοι του Δημήτρη Λέντζου ποιητικοί, φωτεινοί και γεμάτοι έντονες εικόνες συνδυάζονται ιδανικά με τη σύνθεση του βιρτουόζου κιθαριστή Μανόλη Ανδρουλιδάκη και μας χαρίζουν ένα σημαντικό τραγούδι που παρηγορεί τους φόβους και γλυκαίνει τις καρδιές.
Η Αγγελική Μπεμπέκη με τη λυρική, φορτισμένη συναισθηματικά ερμηνεία της και την άρτια τεχνική της δίνει διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου της.
Το τραγούδι «Να ‘ταν η αγάπη μας» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Πηγή: ogdoomusicgroup.gr