Η «Μαριονέτα» είναι το πρώτο single από το τρίτο άλμπουμ της Μιρέλας Πάχου που κυκλοφορεί
από το Ogdoo
Music Group με τον γενικό τίτλο «Εδώ θα μείνω». Όσοι την ξέρουν καλά, δεν πιστεύουν φυσικά ότι το εννοεί…
Γιατί η Μιρέλα βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, ακροβατώντας ανάμεσα στη μουσική και τη νομική, το πιάνο και το ακορντεόν, τη σύνθεση και την ερμηνεία, τους διαφορετικούς ήχους και ρυθμούς από όλο τον κόσμο, που πάντα μελετά, αναζητώντας το δικό της ηχόχρωμα. Όπως συμβαίνει και με την ίδια, ο τρίτος δίσκος της Μιρέλας Πάχου δεν υιοθετεί ταμπέλες και δεν έχει στεγανά. Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, από μπαλάντες σε παραδοσιακά νησιώτικα και από ρυθμούς swing σε λαϊκά, καταλήγουν να συνομιλούν μεταξύ τους με άνεση και μελωδικότητα, ξεδιαλύνοντας, μέσα από τον δημιουργικό συγκερασμό τους, το αυτονόητο: το πόσο ανοιχτά είναι τα σύνορα της μουσικής, σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Σε μια πολύ ώριμη ερμηνευτικά στιγμή της, χωρίς υπερβολές και με τη γνωστή ευαισθησία και τρυφερότητα της χροιάς της, η Μιρέλα ξανασυναντά δισκογραφικά τα Κίτρινα Ποδήλατα με την «Μαριονέτα» τους και συγκινεί με τα τραγούδια «Στα FM Τη Βελόνα Κολλάω» και «Τα Τυχερά Τριφύλλια», όπου έντυσε μουσικά τους όμορφους στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου. Προσεγγίζοντας όπως πάντα με σεβασμό και με αγάπη την παράδοση, αφηγείται τα ταξίδια της στις θάλασσες των Δωδεκανήσων με τα τραγούδια «Να σε ξεχάσω δεν μπορώ (Θαλασσάκι μου)» και «Δεν ξημερώνεις» και προτείνει μια δική της, φρέσκια εκδοχή στο «Παράπονα και Κλάματα» των Κώστα Βίρβου και Θεόδωρου Δερβενιώτη.

Οι μελωδίες είναι παντού, το κολλητικό ρεφρέν είναι εδώ, στο «Εδώ θα μείνω», το τραγούδι του τίτλου, ενώ ένα από τα δυνατά σημεία του δίσκου είναι τέλος το τραγούδι «Άμα Θέλεις Ν’ Ακούς Σ’ Αγαπώ» σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική της ίδιας. Κάθε κομμάτι αποτελεί ένα διακριτό συστατικό μιας ευφυούς playlist, που ρέει ομαλά, δημιουργώντας μια απολαυστική εμπειρία ακρόασης και περιγράφοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία της δημιουργού.
Το άλμπουμ «Εδώ θα μείνω» κυκλοφορεί ψηφιακά και σύντομα σε CD από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το τραγούδι στις ψηφιακές πλατφόρμες:
Spotify: https://spoti.fi/3Tw0LSp
iTunes/Apple Music: https://apple.co/4a8Er8j
Deezer: https://bit.ly/499gj49
Youtube:www.youtube.com/playlist?list=PLMK4tD4Ie1rgDaOeW3qD-kNFimfFzUkkk


The post Μιρέλα Πάχου «Μαριονέτα» first appeared on Web Music Radio.Πηγή: webmusic.gr, ogdoomusicgroup.gr