Βασιλική Αναστασίου και Amalgamation Project στην πιο όμορφη αυλή της πόλης

4 μουσικοί και 6 φωνές θα εμφανιστούν στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου

Το μουσικό σχήμα Amalgamation Project της Βασιλικής Αναστασίου, μας υποδέχεται την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI21 και κάτω από το γενικό τίτλο «Πολιτισμός Ξανά!».

Το Amalgamation Project απαρτίζεται από 4 μουσικούς και 6 φωνές και θα εμφανιστούν στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, για να μας «παρασύρουν» σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ισορροπεί ανάμεσα σε Μεσογειακούς και Βαλκανικούς ήχους και τα πλούσια χρώματα της πολυφωνίας.

Στη φετινή εμφάνισή τους, στο Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni21, θα ακουστούν παραδοσιακά και παραδοσιακότροπα τραγούδια σε διασκευές Ερμή Μιχαήλ, όπως και δικές τους καινούριες συνθέσεις.
Οι γυναικείες φωνές θα σμίξουν με τα κρουστά, το βιολί αλλά και το σημερινό ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας και του μπάσου. Τραγούδια ιδωμένα από το πρίσμα και τον ήχο της σύγχρονης εποχής. Βυζαντινοί ήχοι, λαρυγγισμοί, διάλεκτοι μειονοτήτων σε συνδυασμό με μοντέρνα αρμονία και body percussion.

Συντελεστές:
Φωνή́/έρευνα/συνθέσεις – Βασιλική́ Αναστάσιου
Κιθάρα/διασκευές/συνθέσεις – Ερμής Μιχαήλ
Βιολί- Μιχάλης Κουλουμής
Κρουστά́ – Ρόδος Παναγιώτου
Μπάσο – Ανδρέας Ροδοσθένους
Από γυναικεία χορωδία Amalgamation – Αννίτα Κωνσταντίνου, Αργυρώ Χριστοδούλου, Μυρτώ Αριστείδου, Χριστίνα Αντωνιάδου, Χριστίνα Παπαμιχαήλ

Ημερομηνία: Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 21:00
Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Πληροφορίες: 22 128157
Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni21, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Για πληροφορίες: 22 128157
www.boccf.org