Η μοναδική Άννα Βίσση, φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες.

Η υπερταλαντούχα καλλιτέχνις-φαινόμενο, που έσπασε το φράγμα του χρόνου και άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της μουσικής, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μελωδίες και στιγμές, διατηρεί το πάθος της ενώ παραμένει πρωτοπόρος και σύγχρονη, αφυπνίζοντας όλες τις γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τα τραγούδια της.

Η απόλυτη σταρ ετοιμάζεται να γιορτάσει 50 χρόνια μουσικής, στην πόλη της, τη Λάρνακα.

Η ανακοίνωση του δήμου Λάρνακας:

»Την επέτειο αυτή ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε με ένα μουσικό γεγονός! Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη γενέτειρά της, την Λάρνακα για να γιορτάσει αγκαλιά με όλη την Κύπρο τα 50 αυτά δημιουργικά χρόνια καριέρας μια μεγάλη συναυλία. Η συναυλία αυτή προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η μεγάλη αυτή συναυλία είναι διπλής σημασίας, αφού θα στηρίξει έμπρακτα το τεράστιο έργο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου.

Η Άννα Βίσση τραγουδά από την καρδιά της και μοιράζει φως και ελπίδα μέσω της επετειακής της συναυλίας. Στέκεται με δύναμη και πολλή αγάπη δίπλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και καλεί τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει τον μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί όταν πρόκειται για τα παιδιά, κάθε μικρή κίνηση, κάθε μικρή εισφορά… είναι μεγάλη!»

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε κατοπινό στάδιο.

Πηγή: go2cyprus.events