Κυκλοφόρησε σήμερα στις διαδικτυακές πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής το τραγούδι της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ, «Χάρτινο Κουτί». Το τραγουδά ο Δημήτρης Μεσημέρης, ο οποίος έγραψε και τη μουσική, σε στίχους του Κωνσταντίνου Οδυσσέως.

Χάρτινο Κουτί - Δημήτρης Μεσημέρης - YouTube

Μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Χάρτινο Κουτί», σε σενάριο της Θέας Χριστοδουλίδου.

To τραγούδι που έχει επίσης τίτλο, «Χάρτινο Κουτί», έγραψε και ερμηνεύει ο Δημήτρης Μεσημέρης, σε στίχους του Κωνσταντίνου Οδυσσέως.

«Καταρχάς να πω ότι με τιμά η πρόταση του ΑΝΤ1. Για να μπορώ να γράψω ένα τραγούδι, ο στίχος χρειάζεται να μου μιλήσει ο συγκεκριμένος στίχος μου μίλησε. Πρόκειται για κάτι συγκλονιστικό και αναμένω να ξεκινήσει η σειρά», δήλωσε ο Δημήτρης Μεσημέρης.

Οι στίχοι, του Κωνσταντίνου Οδυσσέως, είναι βασισμένοι στη συγκλονιστική ιστορία της ηρωίδας της σειράς.

Πρέπει να πω επίσης ότι είναι συγκλονιστική και η ερμηνεία του Δημήτρη Μεσημέρη ο οποίος έγραψε και τη μουσική», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως.

Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε σε χώρους όπου γυρίζεται και η σειρά Χάρτινο Κουτί, υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Πατσαλίδη και του διευθυντή φωτογραφίας Βασίλη Θεοφάνους.

Την όλη παραγωγή και επεξεργασία του ήχου του τραγουδιού έκανε ο Αντρέας Τραχωνίτης στο στούντιο Eleven63.

«Ειναι μια πολύ όμορφη μελωδία η οποία θα συγκινησει πολύ κόσμο και ευχομαι καλη επιτυχία σε όλη την παραγωγή». δήλωσε ο Ανδρέας Τραχωνίτης.

Η σειρά Χάρτινο Κουτί θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1, ωστόσο το τραγούδι είναι διαθέσιμο από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής, όπως είναι το YouTube, το Spotify και το Apple Music.

Δείτε περισσότερα στο πιο κάτω ρεπορτάζ και ακούστε την συγκλονιστική ερμηνεία του Δημήτρη Μεσημέρη:

Πηγή: ant1.com.cy