Οι συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα στην Κύπρο το φετινό καλοκαίρι

Σε μερικές μάλιστα από τις εμφανίσεις του θα έχει παρέα τον Γιώργο Νταλάρα

Κι αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας θα συνεχίσει τα ταξίδια του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην Κύπρο θα μας κάνει μουσική συντροφιά τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο θα έρθει παρέα με τον πολυαγαπημένο μας Γιώργο Νταλάρα στις 27/7 στην Πάφο, στις 28/7 στη Λάρνακα, στις 30/7 στη Λευκωσία, και στις 31/7 στη Λεμεσό. Σε ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους που ο κόσμος υποδέχτηκε θερμά, με συγκίνηση και αγάπη. Ο Γιώργος Νταλάρας με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδευτής του κόσμου, που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική» που τον κάνει να ξεχωρίζει. Διασκευές, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, απρόβλεπτα, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Οι επόμενες συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα στο νησί μας θα είναι τον Σεπτέμβριο, και πιο συγκεκριμένα στις 11/9 στην Πάφο και στις 12/9 στη Λευκωσία.

Θα ακούσουμε τα ήδη αγαπημένα “Έρωτας ή τίποτα”, “Καρδιά μου”, “Την αμαρτία μου τη λέω”. "Σάσμος", "Κοίταξε με", "Τα Νέα μου". Βραδιές που θα κατακλυστούν από τραγούδια του που αγαπήσαμε και μας συνεπάρουν σε στιγμές αλλιώτικες…

Ένα πρόγραμμα, που όπως πάντα, έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις πάντα στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Απλά ανυπομνούμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency