Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κούλης Θεοδώρου τραγουδούν για τους πυρόπληκτους

«Γίνε το δέντρο της ζωής εσύ»

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Οδούς μαζί με το Κέντρο Νεότητας Οδούς, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:00 μμ, στο χώρο της «Βασιλικής Γης», μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική συναυλία στο χωριό Οδού.

Ένα χωριό που έχει πληγεί πρόσφατα από τις πυρκαγιές. Κάπου ανάμεσα στα καμένα βουνά και τα δέντρα, κάπου ανάμεσα στην αγάπη και την αλληλοβοήθεια, θα ενώσουμε τις φωνές και τις καρδιές μας με στόχο και σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων της κοινότητάς μας και την ενθάρρυνση και αναπτέρωση τού ηθικού όλων των συγχωριανών μας!

Πρωταγωνιστές της συναυλίας θα είναι ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κούλης Θεοδώρου, που θα μας ταξιδέψουν σε πανέμορφες μουσικές διαδρομές! Μαζί μας θα είναι και οι χαρισματικές Φρειδερίκη Τομπάζου και Μαρίνα Βερζανλή. Στην απαγγελία θα είναι ο Πόλυς Κυριάκου και η Ελένη Σωφρονίου.

Λόγω του ότι θα υπάρχουν τραπέζια με καρέκλες για ποτό και τσιμπήματα, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η προσέλευση θα γίνεται ΜΟΝΟ με κρατήσεις στο τηλ. 99724432 – Ανδρέας (περιορισμένος αριθμός θέσεων).

Υποχρεωτική η προσκόμιση safe pass.