Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται Κύπρο σε ένα μοναδικό live

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής έρχεται Κύπρο το καλοκαίρι

Ο μεγάλος ερμηνευτής, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης και πολύ αγαπητός στο κοινό, Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στο νησί μας.

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος σε μια συναυλία από αυτές που μένουν αξέχαστές.

O Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται το Σάββατο 4 Ιουνίου στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε!

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη να ξανασυναντηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί, αποτελούν εγγυήσεις για ένα ραντεβού με αγαπημένες μουσικές, γνώριμους ήχους αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις!

Η συναυλία στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του Μίλτου, θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος, στη λίρα και στο μαντολίνο ο Πάρις Περυσινάκης, Μαντολίνο, στο πιάνο ο Γιάννης Μπελώνης, στα τύμπανα ο Ηλίας Δουμάνης και στοτ μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης!

Τιμή Εισιτηρίου: €20 Η προπώληση εισιτηρίων θα αρχίσει τέλος της εβδομάδας.

Ώρα Έναρξης: 21:00

Πληρ. 99 810011