Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται για δύο live στην Κύπρο

Σηματοδοτώντας την έναρξη του συναυλιακού του καλοκαιριού

Έχοντας στις αποσκευές του τα τραγούδια 27 χρόνων αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, έρχεται στην Κύπρο για δύο συναυλίες από αυτές που μένουν αξέχαστές.

O Μίλτος Πασχαλίδης θα βρεθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη Λεμεσό και το Σάββατο 4 Ιουνίου στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, για να μας ταξιδέψει παρέα με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια.

Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη να ξανασυναντηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί, αποτελούν εγγυήσεις για ένα ραντεβού με αγαπημένες μουσικές, γνώριμους ήχους αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις!

Η συναυλία στη Λεμεσό σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του Μίλτου, εξ ου και θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος, στη λίρα και στο μαντολίνο ο Πάρις Περυσινάκης, Μαντολίνο, στο πιάνο ο Γιάννης Μπελώνης, στα τύμπανα ο Ηλίας Δουμάνης και στοτ μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης!

Τιμή Εισιτηρίου: €20 Η προπώληση εισιτηρίων θα αρχίσει τέλος της εβδομάδας.

Ώρα Έναρξης: 21:00

Πληρ. 99 810011