Το τραγούδι «Γυναίκα Γιορόνα», είναι το πρώτο τραγούδι του Λευτέρη Πασσιά από τον επικείμενο προσωπικό του δίσκο «Μικρές Στιγμές» που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group. Συμπράττει με τον Μίλτο Πασχαλίδη, η ερμηνεία του οποίου είναι συγκλονιστική.

Είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Μασχά Αμινί, τη γυναίκα που σκότωσαν στο Ιράν γιατί ο άνεμος χάιδεψε τα ελεύθερα μαλλιά της. Και βγήκε να ταξιδέψει σήμερα, 8 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Με την ευχή να θυμόμαστε και να θεραπεύουμε! Ο τραγουδοποιός αναφέρει στο σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία: «Είναι άνθρωποι που στην ζωή τους καταφέρνουν και περνούν το μπόι του ανθρώπου. Γίνονται φωτεινές στιγμές! Γίνονται ιδέες! Το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο στο φως της Μασχά Αμινί, στον αγώνα των γυναικών στο Ιράν, στον αγώνα κάθε ανισότητας να αλλάξει αυτόν τον κόσμο…» – Λευτέρης

Το τραγούδι «Γυναίκα Γιορόνα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό animation music video σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Κάργιου και σκίτσα, ζωγραφική και κολάζ της Τόνιας Καραπανταζή.


Συντελεστές:
Τραγούδι: Μίλτος Πασχαλίδης, Λευτέρης Πασσιάς
Καβάλι: Στράτος Πασόπουλος
Κανονάκι: Πάνος Αϊβαζίδης
Κιθάρες: Λευτέρης Πασσιάς
Κόντρα μπάσο: Γιάννης Καμπανταΐδης

Ηχοληψία: Σωτήρης Παπαδόπουλος στούντιο Στέντωρ, Λευτέρης Πασσιάς
Μίξη: Σωτήρης Παπαδόπουλος στούντιο Στέντωρ
Master: Κώστας Κυριακίδης

The post Μίλτος Πασχαλίδης & Λευτέρης Πασσιάς: «Γυναίκα Γιορόνα» first appeared on Web Music Radio.