Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελεάννα Βαρελά παρουσιάζει το νέο ψηφιακό single με τίτλο «Μέτρα», σε μουσική και στίχους του μαέστρου και συνθέτη Νίκου Χιώτογλου. Η Ελεάννα Βαρελά έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας αλλά και την Ορχήστρα «Ρυθμός», ενώ κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα της αποτελεί η παρουσία της στο Ηρώδειο μαζί με τους Δημήτρη Μπάση, Γλυκερία και Jonathan Jackson στο έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη «Μεγάλες Ώρες», συμπράττοντας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του Ευστάθιου Σούλη.

Το τραγούδι «Μέτρα» είναι μια δημιουργία του Νίκου Χιώτογλου που αντλεί στοιχεία από την παραδοσιακή μουσική και αποτελεί δείγμα της ικανότητάς του να συνδυάζει αρμονικά την ανεξάντλητη μουσική μας ιστορία με τη σύγχρονη ματιά ενός νέου προικισμένου καλλιτέχνη. Η Ελεάννα Βαρελά ερμηνεύει με λυρισμό και συναίσθημα τους αξιόλογους στίχους του Νίκου Χιώτογλου αναδεικνύοντας τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες, που την τοποθετούν ανάμεσα στις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Το τραγούδι αποτελεί μία υπόμνηση της λυτρωτικής αξίας που έχει μία όαση αγάπης σε ένα αχανές τοπίο αποξένωσης. Το «Μέτρα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video του Πάνου Ζενίδη που έχει δημιουργήσει στην ουσία μία ταινία μικρού μήκους στην οποία ξεχωρίζουν με την ερμηνεία τους, ο καταξιωμένος ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης η Μάρθα Χαμπίμπη και η Εβελίνα Παπαναστασίου.


The post Ελεάννα Βαρελά: «Μέτρα» first appeared on Web Music Radio.