Αυτοί οι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στον Κατακλυσμό της Αγίας Νάπας

Η Αγία Νάπα μας επιφυλάσσει φέτος πολλές εκπλήξεις για τον Κατακλυσμό

Ο Κατακλυσμός, η Γιορτή Ψαριού & το Φεστιβάλ Νερού στην Αγία Νάπα, θα πραγματοποιηθούν φέτος το τριήμερο 11-13 Ιουνίου 2022, επιφυλάσσοντάς μας πολλές εκπλήξεις!

Ανάμεσά τους και τη συναυλία "Μια αγκαλιά τραγούδια" με τους Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, ώρα 9:00 μ.μ. στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Είσοδος Ελεύθερη!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιό σημαντικές μας ερμηνεύτριες , με ξεχωριστή σκηνική παρουσία ,που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιό εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του , με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθειά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες , ενώνουν γιά πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπάμε! Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν να τραγουδίσουμε μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδίσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου.