Ξεφαντώνουμε με ελληνικά στον Αντωνάκη

Ένα ξέφρενο πάρτι στο ιστορικότερο μουσικοχορευτικό κέντρο της Κύπρου

Δεν θα σε ρωτήσω αν ξέρεις για τα ξέφρενα Nostalgia Parties, τη σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία από το 2014, οπότε και ξεκίνησαν, φιλοδοξούν να ταξιδεύουν το κοινό τους σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού. Κι αυτό γιατί σίγουρα τα ξέρεις ήδη.

Και αφού τα ξέρεις, θα ξέρεις ήδη και τι σε περιμένει στο επόμενο πάρτι της ομάδας, που θα πραματοποιηθεί στο ιστορικό Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη στην Παλιά Λευκωσία και στο οποίο θα ξεφαντώσουμε με παλιές Ελληνικές επιτυχίες απο τα 50s εώς και τα 90s.

Ακόμη μια νύχτα αφιερωμένη αποκλειστικά στην αγαπημένη μας Ελληνική μουσική, που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με ρυθμούς 50s – 90s Disco, Rock n Roll, Pop, Dance και άλλα.

Στα decks οι DJs MisirLus (WonderLu και OrangeLu).

>> Σάββατο 11 Δεκ., 20:30 – 02:00
€10 Προπώληση / €15 στην Είσοδο *
* ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ COVID ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ *
Κρατήσεις: 99566485
Εισιτήρια: https://bit.ly/3DpBsr4 **
** ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ **
—————
ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στο μυθικό Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης, το ιστορικότερο μουσικοχορευτικό κέντρο της Κύπρου, το οποίο δημιουργήθηκε το 1936 στην Οδό Ερμού, πριν μεταφερθεί από το 1948 στην Οδό Βουλγαροκτόνου της Παλιάς Λευκωσίας. Το Κέντρο ήταν σχεδόν καθημερινά ανοικτό, σερβίροντας τους φημισμένους μεζέδες του, καλωσορίζοντας τους πελάτες του και τις οικογένειες που έφταναν από όλες τις άκρες του νησιού. Ήταν καινοτόμο και πρωτοπόρο, αφού φιλοξενούσε θεατρικές, χορευτικές, μουσικές και άλλες παραστάσεις, από εγχώριους και ξένους καλλιτέχνες. Το Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης εξακολουθεί να είναι σήμα κατατεθέν για την πρωτεύουσα – και όχι μόνο – αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής ιστορίας του τόπου.
Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη,
Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Παλιά Λευκωσία 1010
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99566485