Στέφανος Πελεκανής, Άντρη Καραντώνη και Δημήτρης Μεσημέρης σε περιοδεία στο νησί

Αυτήν την Τετάρτη, μην χάσεις την εμφάνισή τους στο Red

Ο αγαπημένος Κύπριος καλλιτέχνης Στέφανος Πελεκανής που ξεδιπλώνει με τη φωνή του, την παράδοση του νησιού μας, ενθουσιάζοντας μετά από κάθε του εμφάνιση, ανακοίνωσε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε διάφορα χωριά του νησιού μας.

H περιοδεία ξεκίνησε την 1η Ιουνίου από τη Μουσική Σκηνή Κύκλος, με μια αλλιώτικη μουσική παράσταση. Σ' αυτήν έσμιξαν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους η Άντρη Καραντώνη, ο Δημήτρης Μεσημέρης και ο Στέφανος Πελεκανής. Μαζί τους οι σπουδαίοι μουσικοί Χαράλαμπος Παντελή στο λαούτο, Γιώργος Λάμπρου στο βιολί, Ελεάνα Αντρέου στο κοντραμπάσσο, Πάμπος Δημητρίου στα κρουστά.

Η ίδια παράσταση θα φιλοξενηθεί την προσεχή Τετάρτη, 8 Ιουνίου στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία και ακολούθως στην Πόλη Χρυσοχούς (12/8), στην Παλώδια (2/9) και στον Αγρό (3/9) ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα περισσότερες ημερομηνίες, για εμφανίσεις τόσο στο νησί μας όσο και στο εξωτερικό!

Τον Στέφανο Πελεκανή θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στις 5 Ιουλίου στα Πολεμίδια και στις 31 Σεπτεμβρίου στη Γερμασόγεια (μαζί τους θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Χατζήμιχαήλ).