Η Stefania, με μια εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να φέρει την Eλλάδα, μετά από πολλά χρόνια, στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού τραγουδίου της Γιουορβίζιον. Ένα μήνα μετά το τέλος του μεγαλύτερου φεστιβάλ της Ευρώπης, η 18χρονή ποπ σταρ επιστρέφει με το νέο της international single, Mucho Calor. Ένα ρυθμικό τραγούδι σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου και των Arcade που μας προετοιμάζουν για ένα “πολύ ζεστό” καλοκαίρι.

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 25 Ιουνίου. η Stefania μας παρουσιάζει ένα teaser 30 δευτερολέπτων, του νέου της single με τίτλο, Mucho Calor. Το τραγούδι θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην σκηνή των MAD VMA 2021!

Το Mucho Calor αρχικά κατατέθηκε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2020. Αν και στο focus group είχε έρθει πρώτο στην ψηφοφορία όσων συμμετείχαν, επιλέχθηκε τελικά το SUPERG!RL, ως ένα τραγούδι που θα μπορούσε η Stefania να υποστηρίξει καλύτερα.

Στην συνέχεια η συνθετική ομάδα το πρότεινε στον Sandro, ο οποίος μάλιστα το ηχογράφησε και ήταν ένα εκ των τραγουδιών που και το ΡΙΚ είχε στο τραπέζι, για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2020. Ο Sandro όμως ήθελε ένα τραγούδι το οποίο θα είχε και την προσωπική του πινελιά και έτσι το τραγούδι δεν κατέληξε ούτε εκεί.

Με κάποιες αλλαγές το Mucho Calor, αλλά και με διαφορετικό τίτλο (Inferno), το τραγούδι υποβλήθηκε και το 2021 στην ΕΡΤ. Μάλιστα η καλλιτεχνική επιτροπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης ήθελε αρχικά αυτό να είναι το τραγούδι με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπούσε στο Ρότερνταμ. Τελικά, συνεκτιμώντας τα σενάρια για την σκηνική παρουσίαση, αλλά και άλλους παράγοντες, όπως την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, επιλέχθηκε το Last Dance.

Πηγή: go2cyprus.events