Το album του καταξιωμένου ηθοποιού και τραγουδοποιού Πάνου Βλάχου, με τίτλο «Χωρίς Παρεξήγηση», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες ψηφιακά γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και ξεπερνώντας τις 720.000 ακροάσεις στο Spotify, κυκλοφορεί τώρα από το Ogdoo Music Group και σε 300 συλλεκτικά LPs έγχρωμου (Μπλε) βινυλίου 180gr.

To album «Χωρίς Παρεξήγηση» είναι αποτέλεσμα της αστείρευτης δημιουργικότητας του Πάνου Βλάχου, και είναι ένα ακόμη δείγμα του πολυδιάστατου ταλέντου του. Μετά από την θερμή αποδοχή των τραγουδιών της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», αλλά και του άλμπουμ «Μαθήματα Ζωής» που κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group, ο δίσκος «Χωρίς παρεξήγηση» είναι μια νέα ιδιαίτερη, σύγχρονη μουσική πρόταση που σκιαγραφεί παραστατικά την πολυδαίδαλη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στο δράμα και το και το γκροτέσκο.


Οι αιχμηροί στίχοι, η δυναμική ερμηνεία και η πρωτότυπη μουσική φόρμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των τραγουδιών του Πάνου Βλάχου. Στο τραγούδι «Συμπτώματα», που αποτέλεσε και τον προάγγελο της κυκλοφορίας του δίσκου συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη. Η ενορχήστρωση η μίξη και το mastering του δίσκου έχει γίνει από τον Κώστα Παρίσση. Το album «Χωρίς παρεξήγηση» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


The post Πάνος Βλάχος: «Χωρίς Παρεξήγηση» first appeared on Web Music Radio.Πηγή: webmusic.gr, ogdoomusicgroup.gr