Η ομάδα των Βαγιόπουλου – Γραμμένου – ΣΟΥΑΡέ παρουσιάζει το έκτο τραγούδι από τον κύκλο «Σμίλη», με τίτλο «Όσα περάσανε». Ένα τραγούδι ευαίσθητο και συγκινητικό. Μια λαϊκή μπαλάντα που ερμηνεύει ο συνθέτης. Εκτός των αναγνωρισμένων πια εκπληκτικών ΣΟΥΑΡέ , συμμετέχουν φιλικά ο τραγουδοποιός Θοδωρής Αναστασίου, ο Αλέξης Βάκης και ο Παναγιώτης Λ. Καρελάς.

Η «Σμίλη» με την κυκλοφορία αυτού του 6ου τραγουδιού, παίρνει μορφή και… αποκαλύπτεται. Ακολουθούν και τα υπόλοιπα.

Σημείωμα των δημιουργών:

«Είμαστε όλοι οι άνθρωποι που συναντήσαμε, όλα αυτά που ζήσαμε, και τα ωραία και τα άσχημα. Είμαστε και οι αναμνήσεις μας, τα βιώματά μας, τα όνειρά μας, οι σκέψεις μας, τα πιστεύω μας, οι πράξεις μας, αλλά και οι προθέσεις μας.

Με όλα αυτά πορευόμαστε στη ζωή συνοδοιπόροι.

Ακόμα κι αν χωρίσουν οι δρόμοι μας, τίποτα δεν έχει χαθεί, γιατί είμαστε όλα εκείνα και όλοι εκείνοι που αποτελούν τα κομμάτια του δικού μας παζλ.»- Μερόπη Γραμμένου

«Ήμουν με τον Κώστα και την Έλλη όταν έλαβα τον στίχο της Μερόπης και σκέφτηκα ότι το έγραψε για μένα. Και λέει ο Κώστας… «Ρε σεις, αυτό είναι σαν να γράφτηκε για μένα!».

Και λέει η Έλλη… «Σε μένα ταιριάζει πολύ…»

Και λέω μέσα μου… «Σε καλό δρόμο βρισκόμαστε από πλευράς στίχου!»

Έκανα λοιπόν μία μπαλάντα, την οποία και τραγουδώ, συμμετέχοντας στον κύκλο «ΣΜΙΛΗ», όπως κάνω και σε κάθε δίσκο μου.» – Πέτρος Βαγιόπουλος

Αρωγοί πάντα οι ΣΟΥΑΡέ, με την ευγενική συμμετοχή, εδώ, του φίλου τραγουδοποιού Θοδωρή Αναστασίου, που έγραψε και έπαιξε τις κιθάρες, του φίλου και συνεργάτη Αλέξη Βάκη, που έγραψε τη γραμμή του τσέλου και του Παναγιώτη Λ. Καρελά, που, αν και είναι η πρώτη συμμετοχή του στη δισκογραφία, ήρθε σαν πεπειραμένος εκτελεστής τσέλου, μουσικός με θέσεις και προτάσεις! Τους ευχαριστώ θερμά.

Το τραγούδι «Όσα περάσανε» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, συνοδεύεται από ένα όμορφο music video του πολυτάλαντου Γιάννη Δάφνου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Συντελεστές:

Έπαιξαν οι ΣΟΥΑΡέ:

Λευτέρης Βαϊόπουλος – Φωνητικά
Μιχάλης Δάρμας – Κοντραμπάσο
Γιάννης Δάφνος – Ακορντεόν, Φωνητικά
Ανατολή Κουγιουμτζίδου – Φωνητικά
Αλκαίος Σουγιούλ – Φωνητικά
Κώστας Σπυράτος – Κρουστά

Special Guests:

Παραγωγή: ΣΟΥΑΡέ
Ενορχήστρωση – Πέτρος Βαγιόπουλος
Γραμμή Τσέλου – Αλέξης Βάκης
Ηχοληψία, Μίξη – Αλκαίος Σουγιούλ
Mastering – Αντώνης Τζώρτζης
Music Video – Γιάννης Δάφνος
Artwork – Λευτέρης Βαϊόπουλος

Θόδωρος Αναστασίου – Κιθάρες
Παναγιώτης Λ. Καρελάς – Τσέλο

The post «Όσα Περάσανε» – Πέτρος Βαγιόπουλος & ΣΟΥΑΡέ first appeared on tetartopress.