Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει το νέο τραγούδι με τίτλο «Ερωτικό» (Τη νύχτα εκείνη) σε μουσική του Νότη Μαυρουδή και στίχους της Μάγδας Κατσάκου.

Το τραγούδι «Ερωτικό» (Τη νύχτα εκείνη) αποτελεί προπομπό του νέου δίσκου του Νότη Μαυρουδή με τίτλο «Οχτώ κρυφές Μπαλάντες» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group σε έκδοση που θα περιλαμβάνει βιβλίο και cd.

Τα τραγούδια του δίσκου «Οχτώ κρυφές Μπαλάντες» εκτός του Γιάννη Κότσιρα ερμηνεύουν οι: Μαρίζα Κωχ και Αναστασία Μουτσάτσου, ενώ τα κεντρικά κείμενα του βιβλίου υπογράφουν οι: Νότης Μαυρουδής, Νίκος Μπουρσινός και καταθέτουν τις σκέψεις τους οι: Νένα Βενετσάνου, Κώστας Φασουλάς, Γιώργος Ανδρέου και Ηλίας Λιούγκος.

Το «Ερωτικό» (Τη νύχτα εκείνη) είναι μία αέρινη μπαλάντα ενός δεξιοτέχνη του είδους, όπως είναι ο Νότης Μαυρουδής. Ο συνθέτης αναδεικνύει με μαεστρία τη συναισθηματική δύναμη των στίχων της Μάγδας Κατσάκου καταθέτοντας ένα ακόμα σημαντικό του τραγούδι.

Ο Γιάννης Κότσιρας με τη στιβαρή και ταυτόχρονα αισθαντική ερμηνεία του είναι καθοριστικός παράγοντας του άρτιου τελικού αποτελέσματος, αποδεικνύοντας ότι με το πέρασμα του χρόνου εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ερμηνευτική οντότητα.

Το τραγούδι «Ερωτικό» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

– Ερμηνεία: Γιάννης Κότσιρας
– Συνθέτης: Νότης Μαυρουδής
– Στιχουργός: Μάγδα Κατσάκου
– Καλλιτεχνική Επιμέλεια παραγωγής: Νότης Μαυρουδής
– Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Κοντραμπάσο: Μίμης Ντούτσουλης
Τύμπανα – Κρουστά: Γιώργος Κατσίκας
Πιάνο: Γιώργος Παπαχριστούδης
Πλήκτρα: Θανάσης Βήχος
Ακουστική και Κλασσική Κιθάρα: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηιορδάνου
Βιολοντσέλλο: Τάσος Μισυρλής
Βιολί – Βιόλα: Βασιλική Μαζαράκη
Κλαρινέτο – Φλάουτο: Θύμιος Παπαδόπουλος
Μπουζούκι – Μαντολίνο – Ούτι – Μπαγλαμάς: Βαγγέλης Μαχαίρας

The post Νότης Μαυρουδής – Γιάννης Κότσιρας: «Ερωτικό» first appeared on tetartopress.