Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers έρχονται Κύπρο

Σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ο μοναδικός Μάριος Φραγκούλης συναντά μετά από χρόνια ξανά επί σκηνής τη σπουδαία Deborah Myers.

Οι δύο παγκόσμια αγαπημένοι καλλιτέχνες, έρχονται στο νησί μας και υπόσχονται ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο.

Οι δύο τους θα ερμηνεύσουν υπέροχα ερωτικά τραγούδια από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, διασκευές, τραγούδια που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε σε ένα μοναδικό μουσικό συναπάντημα!

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της διοργανώνει δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, με τους καταξιωμένυς καλλιτέχνες Μάριο Φραγκούλη και Deborah Myers.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό και στις 19 Σεπτεμβρίου στo Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση των δύο συναυλιών εμπίπτει στις διαρκείς, έμπρακτες προσπάθειες της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, και στους ευρύτερους στόχους της που έθεσε από την ίδρυση της, για ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας στα παιδιά της Κύπρου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα προσφερθούν για οικονομική στήριξη των Παιδιατρικών Κλινικών που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.

Ώρα Έναρξης: 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων: tickethour.com.cy 77 777040 και σε όλα τα ACS