Ο Γιάννης Πλούταρχος στη Λεμεσό τον Αύγουστο

Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία

Η μεγάλη Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στη Λεμεσό που πρόσφατα αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 στις 21:00 στον ίδιο χώρο στο Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τους διορηανωτές:

Όλα τα εισιτήρια ισχύουν για τη Νέα Ημερομηνία και
1. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις ίδιες ακριβώς θέσεις για τις 12/8/2021 χωρίς να χρειαστεί να κάνουν καμία αλλαγή ή αντικατάσταση, ή προαιρετικά κάνοντας login στο λογαριασμό αγοράς στη SoldOut Tickets, να βρουν αυτόματα καταχωρημένα τα εισιτήρια τους με τη νέα ανανεωμένη ημερομηνία εαν το επιθυμούν (τα εισιτήρια με την παλιά ημερομηνία ισχύουν επίσης κανονικά).

2. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στη Λεμεσό την Πέμπτη 12/08/21, οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους στη Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, την Παρασκευή 13/08/2021.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή παρακαλούμε στείλτε email στο [email protected] καταγράφοντας το όνομα και το τηλέφωνο του κατόχου των εισιτηρίων, το αργότερο έως την Παρασκευή 30/7 στις 14:00 ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά και να σας σταλούν τα νέα εισιτήρια.
Εάν θα παρευρεθείτε κανονικά στη Συναυλία της Λεμεσού στις 12/8/2021 δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από μέρους σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η προσέλευση στη Συναυλία θα είναι στη βάση προσκόμισης Πιστοποιητικού Εμβολιασμού COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης. (Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητικό pcr ή rapid test 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση και pcr ή rapid test 72 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο https://bit.ly/3fVH5DF