Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στην Κύπρο για να τραγουδήσει μαζί με την παρέα του

Δύο μοναδικές συναυλίες για μικρά και μεγάλα παιδιά

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στην Κύπρο για να τραγουδήσει μαζί με την παρέα του στους μικρούς και μεγάλους φίλους του!

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στη Λευκωσία και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, ο Φοίβος παρουσιάζει μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες του, την πλήρη μπάντα του και την τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, τη μουσική που φύλαξαν σαν τα μάτια τους την περίοδο των περιορισμών.

Τραγούδια παλιά του τραγουδοποιού, που όμως οι συνθήκες τους δίνουν άλλο νόημα, αλλά και τραγούδια ολοκαίνουργια που συναντιούνται με τους φίλους τους λίγο πριν εκδοθούν, από τον επερχόμενο δίσκο του Φοίβου, αλλά και από τον πρώτο της Νεφέλης, γραμμένο επίσης από τον Δεληβοριά.

Όλα αυτά –και μαζί τραγούδια που ο Φοίβος και οι συνεργάτες του αγαπούν και τους έρχονται αυθόρμητα στο νου και στις πρόβες – σε ένα ταξίδι ηλεκτρικό και με διάθεση εγγύτητας, εμβολιασμένο με τις εμμονές και τις σταθερές αγάπες όλων μας.

Πριν το live θα έχει προηγηθεί και η παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ΄όνομά σου» όπου ο Φοίβος θα τραγουδήσει και για τους μικρούς φίλους του, εκείνους που αγαπάει τόσο πολύ και έχει γράψει για χάρη τους τα παιδικά του τραγούδια!

Μαζί με τη Νεφέλη Φασούλη και τον Γιώργο Κατσάνο με τα οργανάκια του, αλλά κυρίως με τα τραγούδια του τα παιδικά και τις παράξενες ιστορίες τους, ο Φοίβος και οι φίλοι του έρχονται ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά -ελπίζουν- ευπρόσδεκτοι!

Με τα ανακατεμένα τους μαλλιά, με το Ελεφαντάκι τους, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη τους και τα περίεργα ονόματά τους. Και θέλουν να μάθουν ένα-ένα τα ονόματα των μικρών τους φίλων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ LIVE:
Τραγούδι: Νεφέλη Φασούλη
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Μπάσο: Yoel Soto
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

Τίμες εισιτηρίων: €25
Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής


ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΕΣ ΜΟΥ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ»:
Ερμηνεύει και παίζει κιθάρα ο Φοίβος Δεληβοριάς
Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη
Μαζί τους ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος

Δύο μοναδικές συναυλίες για μικρά και μεγάλα παιδιά
>> Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Λευκωσία στις 17:00 & 20:00
>> Κυριακή 24 Οκτωβρίου – Λεμεσός στις 17:00 & 20:00