Μέσω του All Together Now (Όλοι μαζί τώρα) η επιλογή του επόμενου εκπροσώπου της Κύπρου στη Eurovision 2023

Η Κύπρος θα χρησιμοποιήσει το All Together Now για να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον 2023. Ως συνήθως, φήμες δίνουν και να περνούν κάθε χρόνο, για τον τρόπο επιλογής του επόμενου εκπροσώπου μας, αλλά αυτή τη φορά δημοσιεύονται διαρκώς όλο και περισσότερες λεπτομέρειες.

All Together Now – α λα Eurovision

Τα talent shows ως διαδικασίες επιλογής της Eurovision δεν είναι καινούριες. Η Μάλτα, το Ισραήλ και η Γεωργία έχουν δοκιμάσει πολλές εκδοχές τέτοιων σόου τα τελευταία δύο χρόνια. Η Κύπρος ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να πραγματοποιήσει εθνικό τελικό για την επιλογή τιυ εκπροσώπου της για το 2023, ήδη από τον Οκτώβριο του 2021, πριν δηλαδή ανακοινώσει την Ανδρομάχη για το Τορίνο. Τότε, ο Γιώργος Αρσενάκος της PANIK Records πρότεινε ότι μια μορφή talent show είναι στα χαρτιά της, για το 2023.

Φαίνεται πλέον ότι ο Αρσενάκος είχε δίκιο. Το ΡΙΚ πρόκειται να εισαγάγει το All Together Now ως διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου μας στη Γιουροβίζιον. Παρόμοια τηλεοπτικά σόου έχουν γίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, η Κύπρος θα αλλάξει λίγο τα πράγματα.

Στο All Together Now ο κάθε τραγουδιστής θα κάνει οντισιόν μπροστά σε ένα πάνελ που θα αποτελείται από 100 επαγγελματίες της μουσικής. Από τραγουδιστές μέχρι στελέχη μουσικής. Σύμφωνα με τον OGAE Greece, το πάνελ για το All Together Now θα αποτελείται από πολλούς Eurostars από Ελλάδα και Κύπρο. Θα αποτελείται επίσης από συνθέτες και μουσικούς από όλα τα είδη μουσικής και στις δύο χώρες. Οι οπαδοί της Eurovision που συμμετέχουν σε επίσημο fan club στην Ελλάδα ή την Κύπρο μπορούν επίσης να προσκληθούν να συμμετάσχουν στο πάνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα μεταδίδεται κάθε Σαββάτο. Ο μεγάλος τελικός φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.Πηγή: go2cyprus.events