Η Νατάσα Μποφίλιου έρχεται στην Πάφο

Η σπουδαία Νατάσα Μποφίλιου για ένα ξεχωριστό live στην Πάφο

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της και έρχεται στην Πάφο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει με τα υπέροχα τραγούδια της, το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Ιακώβειο Γυμναστήριο έναντι του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.

"Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας.

Λίγο πριν περάσουμε με φόρα στα επόμενα, είμαστε έτοιμοι για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!"

Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

Ενορχηστρώσεις:
Θέμης Καραμουρατίδης

Επιμέλεια προγράμματος:
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης- Πιάνο
Άρης Ζέρβας- τσέλο
Γιώργος Μπουλντής- κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass
Μανώλης Γιαννίκιος- τύμπανα
Γιώργος Κάστανος- σαξόφωνο, κλαρινέτο

Ηχοληψία:
Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος

Φωτισμοί:
Περικλής Μαθιέλλης

Φωτογραφίες:
Κώστας Αυγούλης

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια: Tickethour και σε όλα τα καταστήματα ACS