Η Γιώτα Νέγκα φέρνει την «Ευτυχία» στην Κύπρο

Μια μουσική παράσταση γεμάτη μεγάλα κι αγαπημένα τραγούδια

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι, επιστρέφει στην Κύπρο, για να μοιραστεί με το κοινό της Λεμεσού τα θρυλικά τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στην παράσταση «Τραγουδώντας την Ευτυχία».

Της στιχουργπού που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των απλών ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.
Επιμέλεια προγράμματος: Λίνα Νικολακοπούλου

>> Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20:00.
>> Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος Λάρνακας, 20:00.
Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER.