Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο φεστιβάλ techno, με θέα το ηλιοβασίλεμα

Πάμε σ' ένα αξέχαστο ταξίδι για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις με διάρκεια στον χρόνο.

Στις 24 Ιουνίου, στις19.00, στο Angel's Hills Mountain Resort, το οποίο βρίσκεται στα Καμπιά, θα διασκεδάσουμε παρέα με techno μουσική που θα μας ανεβάσει στο έπακρον!

Στο φεστιβάλ Emotions., η μουσική, η δημιουργία και η έκφρασή της, οδηγείται από συναισθήματα και μεταφράζεται σε αναμνήσεις εκείνης της στιγμής. Με αυτή την σκέψη, θέλουμε να συνδεθούμε μέσω της μουσικής και των τεχνών, για να δούμε πώς τα συναισθήματα μπορούν να έχουν νόημα και σημασία στην καθημερινή ζωή.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι στιγμές συναισθημάτων μέσα από τη μουσική είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που θα αφηγείται ξανά και ξανά, μια στιγμή που αφήνει ατελείωτη ευτυχία όποτε την αναπολούμε. Και γι' αυτό, πάμε στο πρώτο φεστιβάλ αυτού του είδους στην Κύπρο.

Ας βιώσουμε τη μουσική techno μαζί, στην πιο αγνή της μορφή, περιτριγυρισμένοι από φύση και ομοϊδεάτες. Από το ένα ηλιοβασίλεμα στο άλλο, 9 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να απελευθερώσουν όλα τα χρώματα του συναισθηματικού ουράνιου τόξου μέσα στο δάσος για τουλάχιστον 24 ώρες.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκεί κοντά υπάρχει δωρεάν διαθέσιμη περιοχή για κάμπινγκ.
Εισιτήρια
Προπώληση: € 40
Στην είσοδο: € 50
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

*Σημείωση: Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά αλλά και σε σημεία πώλησης εισιτηρίων.