Ένα υπέροχο live session σε ένα από τα διάσημα χωριά του νησιού

To τελευταίο Σάββατο του μήνα, την ώρα που δύει ο ήλιος, 4 DJs θα σου χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι

Έχοντας κατά νου τις ομορφιές του τόπου και την αγάπη τους για κάθε γωνιά του νησιού, οι Sunset n’ friends αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνωστούς DJs του νησιού διοργανώνοντας συναυλίες σε όλο το νησί, αυτήν τη φορά από κοντά και όχι μέσω αναμετάδοσης από διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως συνήθισαν εν καιρώ πανδημίας.

Εξ ου λοιπόν και οι “Sunset n’ friends” διοργανώνουν αυτή τη φορά ένα απίθανο meeting – μουσικό event και προσκαλούν όλους όσοι ασπάζονται τη φιλοσοφία του ανατρεπτικού αυτού project, αγαπούν δηλαδή τη μουσική, τη φύση και την κουλτούρα, να προσέλθουν σε αυτό το μοναδικό event και να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ Σαββάτου!

Το event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο “Dafermou Winery” στα Λεύκαρα και οι “Glowal” θα αναλάβουν να μας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι, μέσα από τους πολύ ξεχωριστούς τους ήχους.

Το “Glowal” δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη δύο ταλαντούχων Ιταλών μουσικών παραγωγών, των Fabio Gianneli και Alessandro Gasperini. Η μοναδική μουσική τους ταυτότητα, προκύπτει από τον συνδυασμό και τη μίξη ατμοσφαιρικών, catchy ρυθμών και φωνητικών που χαρακτηρίζονται από πολύ συναίσθημα.

Απαγορεύεται λοιπόν να χάσεις αυτό το πολύ σπέσιαλ μουσικό event του “Sunset n’ Fiends, όταν αυτό μάλιστα θα λάβει χώρα στα μαγευτικά Λεύκαρα, ένας ακόμα λόγος για να δηλώσεις παρών!

Για τη συμμετοχή στο event είναι απαραίτητη η κράτηση, καθώς επίσης και η κατοχή safe pass.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99163617. Για αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ!

Πρόγραμμα:
Kzen – 16:00-17:00
Pazzi & Pan – 17:30-20:30
Glowal – 20:30 – 23:00