Αυτή θα είναι η πιο… ποιητική συναυλία της χρονιάς!

Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια σε ποίηση των Κυπρίων ποιητών μελοποιημένα από Κύπριους συνθέτες

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μουσικόραμα αναγνωρίζοντας το έργο των Κυπρίων Συνθέτων και τις ώρες δουλειάς που χρειάζονται οι δημιουργοί για την ολοκλήρωση ενός μουσικού έργου, παρουσιάζει την δουλειά τους εκτιμώντας έτσι το έργο το οποίο επιτελούν.

Ο συμβολισμός της συναυλίας αυτής φέτος είναι εξαιρετικά σημαντικός γιατί επικρατεί ο φόβος, η αβεβαιότητα και η παρουσίαση Κυπρίων Συνθέτων με Κύπριους Καλλιτέχνες προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία και στον Πολιτισμό της Χώρας μας.

Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια σε ποίηση των Κυπρίων ποιητών Κυριάκου Χαραλαμπίδη, Μιχάλη Πασιαρδή, Τεύκρου Ανθία, Κώστα Μόντη, Βασίλη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Λιπέρτη, κ.α. μελοποιημένα από Κύπριους συνθέτες όπως ο Ευαγόρας Καραγιώργης, ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης, ο Γιώργος Κοτσώνης, ο Κώστας Κακογιάννης, ο Γιώργος Καλογήρου κ.α.

Περιλαμβάνονται τραγούδια όπως “Δως μου ορισμόν”, “Βούττημαν ήλιου”, “Η απόκρισή μου”, “Ανεράδα”, “Η ξενιτειά του έρωτα”, “Τριανταφυλλένη”, ¨Καλά το λεν για το φεγγάρι¨, κ.α. Κάποια τραγούδια θα ακουστούν για πρώτη φορά στα πλαίσια των συναυλιών αυτών. Παράλληλα θα απαγγέλλονται ποιήματα κυπρίων ποιητών γραμμένα στην κυπριακή διάλεκτο και την κοινή Ελληνική γλώσσα.

Συντελεστές:
Κλασσική κιθάρα, φωνή: Γιώργος Καλογήρου
Φωνή: Αργυρώ Χριστοδούλου
Σαντούρι: Βερόνικα Αλωνεύτου
Φλάουτο: Εύα Σταύρου
Φωνή, κρουστά: Κωνσταντίνα Ξενοφώντος
Λαούτο: Χαράλαμπος Παντελή
Καλλιτεχνική οργάνωση: Αντώνης Κοΐζας

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99430654
Εισιτήρια από την Tickethour.com.cy και από όλα τα καταστήματα ACS.