“Απ’ το Σκοτάδι στην Λευτεριά” στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Η Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Λεμεσού παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό οδοιπορικό, με τραγούδια από όλες τις περιοχές του ελληνισμού

Η Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Λεμεσού παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό οδοιπορικό, με τραγούδια από όλες τις περιοχές του ελληνισμού με τίτλο «Απ’ το Σκοτάδι στην Λευτεριά».

Η μοναδική αυτή συναυλία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στις 8 το βράδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Στην παράσταση που είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα παρουσιαστούν έργα του Νίκου Σκαλκώτα, Μανώλη Καλομοίρη, Σταύρου Κουγιουμτζή και άλλων δημιουργών, υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Δημηνάκη.

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης οι χορωδίες “Cantus Novus” και “Cantus Novus Femina” υπό την διεύθυνση της Αγγελίνας Νικολαΐδου.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες: 25 377 222 / www.pattihio.com.cy

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται με την προσκόμιση safe pass ή με πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR ή RAPID με ισχύ 72 ωρών.