Κώστας Μακεδόνας – «Το Σημάδι Του Θεού»

Music video + φωτογραφίες

Το τραγούδι από τη «Γη Της Ελιάς» απέκτησε εικόνα!

Ο Κώστας Μακεδόνας παρουσιάζει το music video του τραγουδιού «Το Σημάδι Του Θεού», που υπογράφουν η Ελένη Ζιώγαστουςστίχους και οΧρίστος Στυλιανού στημουσική, το οποίοακούστηκε πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη Της Ελιάς» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Με τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα της φωνής του, ο σπουδαίος καλλιτέχνης Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει έναν ύμνο στον έρωτα, τον οποίο μεταφέρει στις οθόνες μας μέσα από ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο συναίσθημα music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

«Το Σημάδι Του Θεού», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen είναι το δεύτερο τραγούδι από τη σύμπραξη των δύο χαρισματικών δημιουργών, της Ελένης Ζιώγα και του Χρίστου Στυλιανού, που ξεκίνησε με το ζεϊμπέκικο «Τα Ύστερα Του Κόσμου» με ερμηνεύτρια την Ασπασία Στρατηγού.

Instagram: https://www.instagram.com/makedonas_official
Facebook: https://www.facebook.com/kostasmakedonasofficial

εξώφυλλο Κώστας Μακεδόνας - Το σημάδι του Θεού (2) Κώστας Μακεδόνας - Το σημάδι του Θεού (3) Κώστας Μακεδόνας - Το σημάδι του Θεού (4) Κώστας Μακεδόνας - Το σημάδι του Θεού (5) Κώστας Μακεδόνας - Το σημάδι του Θεού (6) Κώστας Μακεδόνας - Το σημάδι του Θεού
Πηγή: music.net.cy