Ο Θάνος Μόσχος είναι ένας νέος χαρισματικός συνθέτης και τραγουδοποιός που το πρώτο του τραγούδι (που κυκλοφορεί αυτόνομα) με τίτλο «Το Όνειρο», που ερμηνεύει η Σεμέλη Παπαβασιλείου.

Ο Θάνος Μόσχος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 24 χρόνια του. Τραγούδια άρχισε να γράφει στην ηλικία των δεκαπέντε χρόνων, έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού πιάνου.

Η Σεμέλη Παπαβασιλείου κινείται με άνεση από το ρεμπέτικο στο ραπ και έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με την ποπ, μπλακ-μέταλ και την ηλεκτρονική μουσική. Η φωνή της και η ανήσυχη ιδιοσυγκρασία της, της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ερμηνευτική πρόκληση.

«Το Όνειρο» είναι ένα τραγούδι με έντονα τζαζ στοιχεία που υποστηρίζεται μόνο από το πιάνο του Στέλιου Φραγκούς. Αυτή η λιτότητα του ήχου αναδεικνύει ιδανικά τη δύναμη των στίχων και της μουσικής του Θάνου Μόσχου και την πλαστικότητα που χαρακτηρίζει τη φωνή της Σεμέλης.

«Το Όνειρο» μιλά για την ανατρεπτική ιδιότητα των ονείρων ανεξάρτητα από την εκπλήρωση τους ή όχι. Για τα όνειρα που χωρίζουν ή ενώνουν τους ανθρώπους αλλά σε κάθε περίπτωση τους κάνουν να νιώθουν ότι είναι και πάλι ζωντανοί.

«Το Όνειρο» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο lyric video, κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Συντελεστές

Σεμέλη Παπαβασιλείου – «Το Όνειρο»
Μουσική-στίχοι :Θάνος Μόσχος
Πιάνο : Στέλιος Φραγκούς
Ηχογράφηση : Subway recording studios
Μίξη – Mastering : Βαγγέλης Σαπουνάς
Εικαστικό εξωφύλλου: Ιόλη Ζάρου
Lyric video: Ελένα ΜονογιούδηThe post Σεμέλη Παπαβασιλείου – Θάνος Μόσχος: «Το Όνειρο» first appeared on Τέταρτο.