Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς σε συνεργασία με τον Χρήστο Μοδέ παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ταινία τρόμου» που ερμηνεύει μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μεντζέλο.

Η «Ταινία τρόμου» σε στίχους του Δημήτρη Καρρά και μουσική του Χρήστου Μοδέ αποτελεί τον δεύτερο προπομπό του δίσκου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς σε αριθμημένα LP από το Ogdoo Music Group και θα έχει τίτλο «Με Χιπ Χοπ Διάθεση». Είναι μία μουσική παραγωγή του Χρήστου Μοδέ, σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Καρρά. Στο album συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Μελίνα Ασλανίδου, Mc Yinka, Δημήτρης Μητσοτάκης, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μετζέλος, Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαλού Κυριακοπούλου, Δημήτρης Κοττάκης, Τζένη Χατζοπούλου, Στεφανία & Μαργιάννα.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του Χιπ Χοπ που συνδυάζει αυτό το ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους είδος με την παρουσία καλλιτεχνών που υπηρετούν την κλασική φόρμα του τραγουδιού αλλά και κάποιων από τους πρωτεργάτες αυτού του ήχου στη χώρα μας. Ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που έκαναν γνωστό το Χιπ Χοπ στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Μεντζέλος, μέλος του αγαπημένου σχήματος «Ημισκούμπρια» και ο πολυσχιδής δημιουργός Δημήτρης Καρράς συνυπάρχουν αρμονικά με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα. Το τραγούδι «Ταινία τρόμου» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου, κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


The post Γ. Κότσιρας, Δ. Μεντζέλος & Δ. Καρράς: «Ταινία Τρόμου» first appeared on Web Music Radio.Πηγή: webmusic.gr, ogdoomusicgroup.gr