από Γιώργο Λοϊζίδη

Marina Spanou - Topic - YouTube

Είναι γεγονός ότι η Μαρίνα Σπανού, κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού κάνει τα πιο δημοφιλή live στον δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είναι μόλις 18 χρονών και αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με την ίδια θα κυκλοφορήσει το πρώτο της album!

Λέει η ίδια στη σελίδα lifo.gr: Βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο της ηχογράφησης του πρώτου μου δίσκου, κάτι που με κρατά σε εγρήγορση. Είναι ένα σύνολο 7 κομματιών που αποτελούν μια ενιαία διαδρομή από παραλίγο ερωτικών, από άνω τελείες κι από γοητευτικά «σχεδόν», που ελπίζω με τη σειρά τους να γοητεύσουν κάποιον περαστικό ακροατή. Ένα από αυτά είναι και η «Ομόνοια», η οποία εν τω μεταξύ έχει διασκευαστεί και θα κυκλοφορήσει ξανά το καλοκαίρι μαζί με τον δίσκο. Είναι τα 7 διαμαντάκια μου, είναι κομμάτι της Μαρίνας και ανυπομονώ να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Δείτε ολόκληρο το άρθρο (lifo.gr)

Το πρώτο τραγούδι από το νέο της single «Κι αν ποτέ μαραθεί» κυκλοφόρησε στο Spotify, έχει τον τίτλο «Πλάκα» και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ακούσετε!

(Update) Δείτε το videoclip:

 

Η Μαρίνα Σπανού λέει για το τραγούδι «Ομόνοια»:

Το κομμάτι αυτό το έγραψα στην πρώτη καραντίνα, τον Μάρτιο του ‘20, γιατί μου έλειπαν τα μετρό. Οι αποβάθρες, άδειες ή όχι, οι σκισμένες θέσεις στα τελευταία βαγόνια και τα βιαστικά ζευγαρώματα ματιών. Η σκονισμένη Ομόνοια που τελικά κάπως ρομαντική φαντάζει. Σημείο μηδέν είναι τα σημεία αναμονής που έχω ζήσει και από αυτά τροφοδοτήθηκε και το τραγούδι αυτό.

Η «Ομόνοια» μου αγκαλιάστηκε από αρκετό κόσμο. Νομίζω πως μια από τις πιο χαρούμενες μου στιγμές είναι να την τραγουδάω στην Αρεοπαγίτου και η ένταση των φωνών που συνοδεύουν να είναι μεγαλύτερη από αυτή του ηχείου.

Βίντεο απο live:

@marinaspanou_κλείσε τα μάτια. που βρίσκεσαι;♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

@marinaspanou_όταν ο πεζόδρομος ήταν σκηνή και ο κόσμος δικός μας♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

Πηγές: lifo.gr: Η 18χρονη Μαρίνα Σπανού κάνει τα πιο δημοφιλή live στον δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου